Skriv ut

Skapa PDF

Datavägen 10, Högsbo/Sisjön

askim

Litet kontor med bra läge i Sisjön.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 58 m²

Tillträde: 2015-01-01

Karta

Information

Beskrivning

Lokal om 58m2 med välkomnande entré med fönster som släpper in ljus från trapphuset. Det finns 1-2 kontorsplatser, ett pentry, dusch med toalett samt ett mindre förråd i hallen. Under 2015 har fasaden målats, trapphusen renoverats och ny asfalt har lagts runt fastigheten. Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 82, 88 och 186 avgår ifrån. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Utförande

Planlösning: 1-2 kontorsplatser.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 58

Omgivning

Omgivning/natur: Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal större butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Närservice: I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer: Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 88 och 188 avgår ifrån.

Sökhjälp