Skriv ut

Skapa PDF

Regeringsgatan 26-28, City

stockholm

Modern och nyrenoverad fastighet mitt i city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 253 m²
Karta

Information

Beskrivning

I ett av Stockholms absolut mest centrala lägen har du nu möjligheten att etablera din verksamhet i nyrenoverade lokaler för upp till ca 100 personer. Här är det lätt att hitta en planlösning som passar din verksamhet och dina medarbetare. Dagtid är detta ett kvarter som sjuder av liv, där handel och annan affärsverksamhet står i centrum. Även kvällstid är kvarteret levande som lockar med en mångfald av restauranger, barer och nattklubbar.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 253

Omgivning

Omgivning/natur

Läget mitt i Stockholm City är det bästa och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker och biografer. Exempelvis ligger Gallerian och NK alldeles i närheten av fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Kontakta Stockholm parkering på telefon 08-772 96 00 eller besök http://www.stockholmparkering.se/ för att hyra P-plats i garage i källarplan. Fler allmänna parkeringsgarage finns i närområdet, exempelvis Galleriagaraget under Regeringsgatan.

Närservice

Det centrala läget i Stockholm gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.

Kommunikationer

Närmaste T-banestation är Kungsträdgården. Det är även nära till Stockholms Central där det finns tillgång till goda kommunikationer såsom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlanda Express m.m. Dessutom finns tillgång till ett flertal innerstadsbussar i direkt anslutning till kvarteret.För mer information, se www.sl.se

Sökhjälp