Skriv ut

Skapa PDF

Blasieholmsgatan 4A, Stockholm

stockholm

Kontor på Blasieholmen mellan Nybroviken och Strömmen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 403 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Planlösning: 403 kvm i fantastiskt fin fastighet mitt i city, öppna ljusa lokaler med moderna installationer på plan 4.

Övrigt

Övrigt: Fastigheten ligger i hörnet Blasieholmsgatan/Teatergatan, alldeles nära Blasieholmstorg.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 403

Omgivning

Omgivning/natur: Blasieholmen har ett unikt innerstadsläge, såväl historiskt som rent geografiskt. Området har länge utgjort centrum för Stockholms bank- och finansverksamhet och det är inte svårt att förstå varför. Här sitter man bokstavligen mitt i city men samtidigt lugnt och avskilt.

Närservice: Området har utgjort centrum för Stockholms bank och finansverksamhet. I kvarteren runt fastigheten finns flera restauranger som till exempel Grands Veranda, Strand Hotell och Atrium. Och på bara några minuters avstånd ligger Stureplan, Kungsträdgården och city. Vill man koppla av på lunchen så erbjuder Skeppsholmen och Nybroviken såväl kulturupplevelser som vackra promenadstråk.

Kommunikationer: Kommunikativt ligger Blasieholmen bra - trots det lugna läget. Tunnelbanenedgång (Kungsträdgården blå linje) finns alldeles runt hörnet och flera innerstadsbussar stannar alldeles i närheten. Linje 62 (Fredhäll-Storängsbotten), 65 ( Norra Station-Skeppsholmen), 69 (Centralen-Blockhusudden) 71 (Norrmalmstorg-Jarlaberg, Nacka) med flera bussar.

Dokument

Sökhjälp