Skriv ut

Skapa PDF

Kista Science Tower, plan 3, Kista

stockholm

Generös takhöjd och stora fönster.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

143 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en liten unik lokal i Kista Science Tower för dig som vill ha det lilla extra. Lokalen är belägen på entréplan i trapphus E. Innehar idag en öppen planlösning med ett konferansrum. Lokalen är täckt av stora härliga fönster. I Kista Science Tower finns en gemensam reception för fastigheten, gym, konferensanläggning, cykelförråd, duschmöjligheter, restauranger och två terrasser. En terrass på våning 32 med en underbar utsikt samt en på våning fyra med utemöbler, boulebanor och ett grönskande lanskap. Med närheten till tunnelbanan och Kista galleria finns i princip allt du kan tänkas behöva. Hyra: 33 900 kr/månad exkl moms.

Planlösning

Utförande

Byggår

2003

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 143

Omgivning

Omgivning/natur

Alldeles intill Kista Science Tower ligger Kista Galleria ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Här finns alltid ett skönt myller av människor bland de dag- och kvällsöppna butikerna, restaurangerna och biosalongerna. På entréplanet i Kista Science Tower finns ett brett serviceutbud för både besökare och medarbetare. Här hittar du den centrala receptionen, konferensanläggningen, den välutrustade träningslokalen, de trivsamma restaurangerna, bankkontor m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

Huset har tillgång till ca 1 040 garage- och parkeringsplatser.

Närservice

Kongress och evenemang Kistamässan ligger mitt i den företagsexpansiva regionen Kista Science City som är ett av världens ledande ICT-kluster. I regionen finns i dagsläget drygt 1400 företag med viktiga aktörer som bland annat Ericsson, Nokia och Microsoft som nära grannar till Kistamässan.    Hotell I Kista finns ett antal olika hotell bl a Ibis Hotell Kista, www.ibis.com StayAt Hotel Apartments, www.stayat.se Hotel Memory, www.memoryhotel.se Mr Chip Hotel, www.mrchiphotel.se Restauranger I området finns flera restauranger för både snabbluncher och respresentationsmidddagar. Det största utbudet finns i närliggande Kista Galleria. I Vasakronans fastigheter i Kista finns ett flertal olika restauranger Zenit, Glaze och Piacetto i Kista Science Tower Micro Hof i kv Hekla (Isafjordsgatan 16) Bamboo City Kista (Isafjordsgatan 16) Träning och hälsa Friskis & Svettis finns i Kista Entré. Fitness 24/7 finns i Kista Science Tower. SATS finns i Kista Galleria.

Kommunikationer

Kista Science Tower har närhet till de stora trafiklederna E4 och E18. Både Arlanda och Bromma flygplats kan nås på en kvart med bil.  Tunnelbanans blåa linje och ett antal lokalbussar stannar precis vid Kista Science Tower och lite längre bort finns även hållplats för pendeltåg och flygbussar.  Mer info finns på www.sl.se

Sökhjälp