Skriv ut

Skapa PDF

Torggatan 4, Centrum

malmö

Flexibla lokaler mitt i stan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 340 - 1 020 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda ljusa och trevliga lokaler på Torggatan 4, mitt i stan. Ett våningsplan är ca 340 kvm och det finns även möjlighet att hyra upp till tre plan. Varje våningsplan har idag blandad planlösning med enskilda kontorsrum och öppen planlösning. Läget ger goda kommunikationsmöjligheter med Gustav Adolfs torg precis runt hörnet samt gångavstånd till både Triangelns tågstation och Malmös Centralstation. Läget ger också närhet till Malmös citys alla butiker, restauranger och caféer. Till hösten öppnar Entreprenörcenter Södertull i huset och då kommer det finnas möjlighet att hyra konferensrum för möten med upp till 120 personer. Härtill blir det även ett café i bottenplan. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 340 1 020

Omgivning

Omgivning/natur

På Södertull har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum där Södra Förstadsgatan möter Gustav Adolfs Torg. Läget är strategiskt perfekt med butiker och restauranger direkt utanför dörren. Alldeles intill huset rinner kanalen där du kan slå dig ned i gradängerna för en fika eller en stunds reflektion medan södersolan värmer. Runt hörnet ligger Stadsbiblioteket och Kungsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsgarage finns i huset via hiss. I närheten ligger även P-huset Anna och Citygaraget.

Närservice

Här hittar du alla tänkbara butiker och restauranger direkt utanför dörren.

Kommunikationer

Från Södertull går du till Centralstationen och Station Triangeln på tio minuter då Södertull ligger mitt emellan Citytunnelns  två stationer i Malmö. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Sökhjälp