Skriv ut

Skapa PDF

Oxtorgsgränd 2, City

stockholm

60-tals arkitektur i city när det är som bäst!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 310 m²
Tillträde: Enl ök
Karta

Information

Beskrivning

En fantastisk byggnad mitt i city ritad 1968/69 av arkitekterna Halper & Karlén för Skaraborgs Enskilda Bank. Med en kubisk form och totalt 6 plan ovan mark +4 plan under mark är detta ett hus med mycket karaktär! Den svarteloxerade aluminiumfasaden och det stora antalet fönster ger ett mycket speciellt intryck - precis som det var tänkt 1969..! Fastigheten är klassificerad hos Riksantikvarieämbetet med märkning Gult = Fastighet med bebyggelse av positiv betydelse för stadsbilden och/eller av visst kulturhistoriskt värde. Coola kontor finns att hyra 310 m2. Husets konstruktion medger öppna ljusa planlösningar med både hög effektivitet och fin känsla! En 60-tals arkitektur när den är som bäst!

Utförande

Byggår

1969

Renoveringsår

2017

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Den här fastigheten erbjuder öppna planlösningar för kontor med bra och hög effektivitet. Beroende på antal mötesrum m m varierar antalet arbetsplatser, men beräkna mellan 20-30 arbetsplatser + flera mötesrum i olika storlek, kök/pentry, wc m m.

Övrigt

Uppvärmning

Vattenburen värme, komfortkyla

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Hötorget inom 1 min, NK inom 2min, Stureplan inom 3min

Ventilation

Mek ventilation och kyla

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 310

Omgivning

Omgivning/natur

Stockholm CBD (central business district)

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja, garage finns!

Närservice

Mycket god - city!

Kommunikationer

Hötorgets T-banestation inom ca 100m. Gångavstånd till Centralstation, Stureplan m m. Garage finns i fastigheten och i närområdet.

Skyltläge

Ja

Dokument

Länkar

Sökhjälp