Skriv ut

Skapa PDF

Lilla Bommen 1-2, Lilla Bommen-Gullbergsvass

göteborg

425 kvm i nyrenoverade Älvporten, toppskick och miljöklassat.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 425 - 425 m²
Karta

Information

Beskrivning

Läppstiftet är ett välkänt landmärke och en attraktiv kontorsadress. Nu totalrenoverar vi stora delar för att kunna erbjuda moderna lokaler som kan möta de tuffa krav som dagens verksamheter kräver. Det blir högsta möjliga miljöklass och hög flexibilitet som genomsyrar de nya ytorna som nu kommer loss. Detta kontor på 425 kvm har en spännande planlösning och ligger på vån 4, 5 och 6. Mellan vån 5 och 6 är det öppet i tak vilket ger ett häftigt intryck. I det här planförslaget har vi skissat på 23 öppna kontorsplatser, två större mötesrum med plats för 8-16 personer samt ett mindre mötes-/samtalsrum med plats för 3-6 personer. Planskissen går att justera och ventilationsmässigt går det att få in ca 35 personer i lokalen. Det här föreslaget räknar med 18,5 kvm/person vilket går att få ner till 12 kvm/person. Välkomna att boka tid för visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 425 425

Omgivning

Omgivning/natur

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.

Parkeringsmöjligheter/garage

Tillgång till parkering finner du i det närliggande parkeringsdäcket P-Arken. En bekvämlighet som är få förunnat i centrala Göteborg.I fastigheten finns även ett antal fasta garageplatser för uthyrning och besöksparkering finner du på planen under Göta Älv bron.

Närservice

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank, restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer. Endast ett stenkast ifrån Lilla Bommen finner du Nordstan, Gustav Adolfs torg, Kungsportsplatsen och Avenyn.På Lilla Bommen befinner du dig helt enkelt i händelsernas centrum och har nära till allt vad citylivet har att erbjuda.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd. För mer information och tidtabeller besök gärna västtrafik.se och sj.se.Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Vid Lilla Bommens torg finner du närmsta Styr&Ställ-station där cyklar finns att hyra.

Sökhjälp