Skriv ut

Skapa PDF

Lilla Bommen 1, Lilla Bommen-Gullbergsvass

göteborg

252 kvm, topprenoverat och miljöklassat i Älvporten, Läppstiftet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 252 - 252 m²
Karta

Information

Beskrivning

Läppstiftet är ett välkänt landmärke och en attraktiv kontorsadress. Nu totalrenoverar vi stora delar för att kunna erbjuda moderna lokaler som kan möta de tuffa krav som dagens verksamheter kräver. Det blir högsta möjliga miljöklass och hög flexibilitet som genomsyrar de nya ytorna som nu kommer loss. Detta kontor på 252 kvm ligger på vån 1 och rymmer ca 19 arbetsplatser, två mindre mötesrum och ett paus/pentryrum. Totalrenoverat och färdigt att tillträda i februari 2018. Välkomna att boka tid för visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1989

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 252 252

Omgivning

Omgivning/natur

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.

Parkeringsmöjligheter/garage

Tillgång till parkering finner du i det närliggande parkeringsdäcket P-Arken. En bekvämlighet som är få förunnat i centrala Göteborg.I fastigheten finns även ett antal fasta garageplatser för uthyrning och besöksparkering finner du på planen under Göta Älv bron.

Närservice

Här finns all tänkbar service, exempelvis bank, restaurang, servicebutik, konferensanläggningar, träningscenter och mycket mer. Endast ett stenkast ifrån Lilla Bommen finner du Nordstan, Gustav Adolfs torg, Kungsportsplatsen och Avenyn.På Lilla Bommen befinner du dig helt enkelt i händelsernas centrum och har nära till allt vad citylivet har att erbjuda.

Kommunikationer

Götaleden passerar precis utanför och Centralstationen med pendeltåg, bussar, spårvagnar och flygbussar ligger på gångavstånd. För mer information och tidtabeller besök gärna västtrafik.se och sj.se.Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Vid Lilla Bommens torg finner du närmsta Styr&Ställ-station där cyklar finns att hyra.

Sökhjälp