Skriv ut

Skapa PDF

Propellergatan 1, Västra Hamnen

malmö

Med havet som granne.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

600 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en modern och ljus lokal på Propellergatan 1 i Västra Hamnen. Lokalen har högt i tak och stora härliga fönster vilket ger en luftig och ljus känlsa. Här finns ett entresolplan med två rum i varierande storlek samt en öppen yta. På första plan finns tre större rum samt en stor öppen yta, reception och ett rymligt kök. Lokalen fungerar idag som en utbildningslokal. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Utförande

Byggår

2000

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 600

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Västra Hamnen, med vattnet precis intill husknuten. Kv Relingen har under årens lopp fått många goda grannar då det vuxit fram en ny stadsdel med bostäder, kontorhus, grönområdens samt stort utbud av restauranger och affärer.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns gott om markparkering i anslutning till fastigheten.

Närservice

Det finns all tänkbar service i närområdet. ICA Maxi Västra Hamnen ligger precis intill, ett stort utbud restauranger finns i närområdet.Kockums Fritid finns tvärsöver gatan och har ett stort utbud med all tänkbar träning såsom gym, simhall, badmintonhall mm.

Kommunikationer

Bussförbindelser finns alldeles utanför huvudentrén. Det är ca 15 minuters gångväg till Malmö Centralstation.Därifrån går bussar, pågatåg, regionaltåg, X2000 samt Öresundståget som enkelt tar dig till Kastrup, Köpenhamn och kontinenten. Från Centralstationen går även flygbussar till Sturup.

Sökhjälp