Skriv ut

Skapa PDF

Anders Personsgatan 14-16/Käll, Gårda

göteborg

På jakt efter industriromantik i centrala delarna av stan? Då är detta ett högintressant hus.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 269 - 1 649 m²
Karta

Information

Beskrivning

På jakt efter industriromantik i centrala delarna av stan? Då är detta ett högintressant hus. För här är det framför allt den gedigna känslan som byggs in i ett helt eget "townhouse" - Källhuset. Äkta material som tegel i kombination med rejäla järndetaljer gifter ihop sig med Norra Gårda området. Lite privat men ändå öppet och modernt ljust med stora fönster med industrikänsla. Smarta detaljer som skapar förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat. Genom en port kommer man till den gröna uteplatsen där man kan ha ett möte eller hämta inspiration vid behov. På de två översta våningsplanen har man tillgång till härliga terrasser i solläge. Detta nybyggda speciella hus passar perfekt för ett företag med 80-90 anställda om man vill ha hela huset för sig själv på totalt ca 1 650 kvm. Men det kan också delas upp på de fem olika våningarna som vardera är på ca 270-380 kvm. Kollaborativa mötesytor, konferensrum med olika funktioner - här finns stor möjlighet att påverka från start. På gatuplan finns potential till egen lounge eller en loungeyta för flera företag. Husets kontorsytor lämpar sig till företag som har krav på estetik och atmosfär. Källhuset ligger lättillgängligt med bil eller via lokaltrafiken och hit kommer man snabbt med cykel. 100 m från närmsta hållplats eller bara att svänga av E6/E20 så är du framme. Här finns också gott om cykelparkeringar. Preliminär byggstart är enligt överenskommelse och det tar ca ett år att färdigställa. I Norra Gårda händer det mycket och i takt med flera kommande utvecklingsprojekt knyter sig stadsdelen allt närmare Göteborgs innersta kärna. Flera kontors- och bostadshus har byggts i området som fått en modern och mysig kvarterskänsla med restauranger, café och butiker.

Planlösning

Utförande

Planlösning

5 våningsplan där vardera plan är från ca 269-385 kvm och totalt 1649 kvm för hela huset.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 269 1 649

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Gårda Norra, ett expansivt utvecklingsområde med närhet till Göteborgs centrum. Här finns flera nybyggda kontors- och bostadshus i en modern miljö.

Närservice

I direkt näthet finns matbutik, café, kiosk, hotell och ett flertal lunchrestauranger. Preem och Statoil ligger vid infarten till Gårda Norra.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgängligt strax intill E6/E20. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från fastigheten och trafikeras med täta intervall. På 5 minuters promenadavstånd ligger Svingelns hållplats där ett stort antal buss- och spårvagnslinjer avgår.

Vägbeskrivning

Gårda Norra ligger i direkt anslutning till E20/E6. Från motorvägen följ skylt mot Centrum, Ullevi och tag av vid Ullevimotet. Kör i högerfil och följ skylt mot Gårda. Sväng av första gatan till höger och följ skylt mot Gårda N, du har nu Preem bensinstation och Gårda Spårvagnshall på höger sida.

Helikoptervy

Sökhjälp