Skriv ut

Skapa PDF

Tägtgatan 3, Centrum

söderhamn

Kontors-/butikslokal på 485 kvm med öppen planlösning i Söderhamns centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 485 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalens totala yta är på 485 kvm och innehåller en entréhall med tre WC, varav en RWC samt städ. Stort rum i öppen planlösning på 235 kvm, där halva ytan har hög takhöjd. Personalutrymmen i bakre delen av lokalen, innehållande fullt utrustat kök, omklädningsrum, WC, städ mm. Lokalen renoverades 2013 och har i det stora rummet ljuddämpande plattor i tak och på väggar för behaglig ljudnivå. Möjlighet att hyra tillhörande förråd samt garageplats. Tidigare hyresgäster i lokalen har varit Pingstkyrkan samt lekland.

Utförande

Planlösning

Lokalens totala yta är på 485 kvm och innehåller en entréhall med tre WC, varav en RWC samt städ. Stort rum i öppen planlösning på 235 kvm, där halva ytan har hög takhöjd. Personalutrymmen i bakre delen av lokalen, innehållande fullt utrustat kök, omklädningsrum, WC, städ mm.

Övrigt

Lokalen kan nås via

Lokalen har entré från Tägtgatan 3, nära korsningen Tägtgatan/Köpmangatan.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 485

Omgivning

Företag i närheten

I samma fastighet finns Nordea, The Winchester, Jordbruksverket, Region Gävleborg. I grannfastigheten finns Everytime Fitness, Systembolaget, Stadsbiblioteket, Länsförsäkringar, Inköp Gävleborg med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage

En garageplats finns att hyra i fastigheten, samt på grannfastighetens parkeringsdäck. Två-timmars parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Bank, gym, konditori, restauranger, bibliotek och affärer finns i anslutning till lokalen.

Sökhjälp