Skriv ut

Skapa PDF

Norra Hamngatan 18, Centrum

göteborg

I hjärtat av Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 77 - 77 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkomna till plan 4 i Thulehuset! Här finner ni en representativ och trevlig lokal som är nyrenoverad sedan 1 år tillbaka. Kontoret erbjuder en öppen planlösning med ett konferensrum, nytt pentry, ny WC och litet städ/förråd. Lokalen är mycket yteffektiv och fastigheten är belägen i hjärtat av Göteborg med närhet till allt vad city har att erbjuda. Lokalen är lämpligt för ca 2-6 personer. Kontakta oss gärna för mer information om objektet eller för att boka en tid för visning. Välkommen!

Planlösning

Utförande

Byggår

1930

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 77 77

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen vid korsningen Östra Hamngatan - Norra Hamngatan precis invid Brunnsparken i centrala Göteborg, en knutpunkt för både shopping och kollektivtrafik. Förutom resterande del av Nordstan finns bland annat Arkaden och Kompassen på andra sidan Brunnsparken med stora shoppingstråk. Vidare är det ett stenkast till Centralstationen åt ena hållet och Gustav Adolfs torg samt Kronhusbodarna åt det andra.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus finns det även besöksparkering samtidigt som du i begränsad omfattning kan parkera på kringliggande gator.

Närservice

Ett brett utbud i form av butiker, restauranger och annan närservice du kan tänka dig finns i, och i anslutning till, denna fastighet. Förutom det som finns i Nordstan finns det flera möjligheter hos Arkaden och Kompassen som ligger på några minuters promenadavstånd. Här kan du också finna all tänkbar service, men även Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn har mycket att erbjuda.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis invid Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen vilket gör att du har nära till alla kommunala kommunikationer du kan tänka dig. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik och SJ.Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Sökhjälp