Skriv ut

Skapa PDF

Gamlestads torg, Gamlestaden

göteborg

Öppna kontor där människor möts.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 660 - 1 680 m²
Karta

Information

Beskrivning

Om bara några år kommer 40 000 resenärer att passera Gamlestads torg varje dygn. Precis här håller vi på att bygga Göteborgs kanske mest pendlingsvänliga kontor i en skön miljö alldeles intill Säveån. Sommaren 2018 är det klart för inflyttning. Om din verksamhet vinner på att vara där människor möts, boka ett besök med oss. Med ett 17 våningar högt kontorshus erbjuds kontorslokaler från 300 kvm upp till 4500 kvm. Här finns möjligheter till spontana möten, ljus och rymd, men även plats för eftertanke i fikarummet med utsikt över Göta Älv eller Säveån. Genom helglasade fasader kan du få en 360 graders vy över området. Utifrån dina behov hittar vi gemensamt den optimala lösningen just för er – vill ni ha öppna verksamhetsbaserade lösningar eller enskilda arbetsplatser? Eller kanske både och? Tillsammans med er skapar vi en miljö där arbetsglädjen frodas och verksamheten utvecklas.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 660 1 680

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten tilll både centrala Göteborg och till Göteborgs östra stadsdelar. Här rinner Säveån mot sitt utlopp i Göta Älv och landshövdingehusen i området bildar en gemytlig stadsbild. De närmaste tio åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. I närområdet etableras hotell, ytterligare butiker, restauranger och bostäder, vilket skapar ett modernt och levande område dygnets alla timmar. Torget blir en naturlig mötesplats med stora flöden av resenärer varje dag. Ett stadsrum som skall kännas intimt, socialt och tryggt. Torgdelen framför resecentrum fortsätter in i den stora uppglasade vänthallen och till perrongen på andra sidan. Torgets mitt, blir en mötesplats med sittgrupper och grönska. Här kan besökaren stanna till. Torgdelen framför den lilla byggnaden fortsätter in i den mindre vänthallen. Transparenta och uppglasade fasader i restaurang, vänthall, kafé och kiosk, ger en trivsam känsla till intilliggande gator och hållplatser. Torgplatsen i söder erbjuder uteservering i knutpunkten mellan kafé, vänthall, cykelgaragets huvudentré och hållplatser.

Närservice

Det mesta representeras vid torget och dess absoluta närhet. Här finns restauranger med olika smakinriktningar som erbjuder både lunch och kvällsutbud. Mataffär, vårdcentral, bowling, frisör, träningsanläggning, konditori och cafeér är andra verksamheter som skapar ett levande område till gagn för både de som verkar och bor i området.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna till Gamlestaden är mycket goda. Området trafikeras av sex spårvagnslinjer, pendeltåg, express- och lokalbussar. Gamlestads torg ligger 2 km nordost om centrala Göteborg och har ett mycket strategiskt läge. En knutpunkt för resande med endast en hållplats och 6 min resväg med spårvagn från Göteborgs centralstation till att du kliver rakt in i fastigheten. Är du cykelburen tar du dig hit enkelt på bra cykelvägar och parkerar i husets eget cykelgarage. För de bilburna är läget lika optimalt med direktaccess till E6/E20/E45. Ett femtiotal parkeringsplatser finns i fastigheten och ytterligare parkeringslösningar erbjuds i närområdet.

Dokument

Länkar

Helikoptervy

Helikoptervy

Sökhjälp