Skriv ut

Skapa PDF

Södra Tullgatan 4, Centrum

malmö

Butikslokal mitt på Södertull.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 379 - 379 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt på Södertull kan vi nu erbjuda en butikslokal i två plan på totalt 379 kvm. Lokalen har entré och stora exponerande skyltfönster ut mot gågatan. Läget mellan Station Triangeln och Centralstationen ger stora kundflöden och omgivningen bjuder på flertalet butiker och restauranger. Goda grannar är bland annat Mango, J.Lindeberg, MQ, Condecco, Larsson & Lange m.fl. På Södertull finns Spanska trappan som är en naturlig mötesplats där många väljer att slå sig ner i solen under shoppingturen. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 379 379

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen där Södra Förstadsgatan möter Gustav Adolfs Torg. Fastigheten har utsikt mot kanalen och "Spanska Trappan" i Malmö.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsgarage finns både i huset och i P-husetAnna och Citygaraget.

Närservice

Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Läget vid Södertull är strategiskt perfekt med butiker och restauranger precis utanför dörren. Alldeles utanför huset rinner kanalen där du kan slå dig ned på trapporna för en fika eller bara för att njuta av solen.

Kommunikationer

Från Södertull går du till Centralstationen och Station Triangeln på tio minuter då Södertull ligger mitt emellan Citytunnelns två stationer i Malmö. Med andra ord når du på ett smidigt sätt hela Öresundsregionen via pågatåg, regionaltåg och buss. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg

Sökhjälp