Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 31, rum A014, Bromma Blocks

bromma

Trivsamt kontorsrum för 3 personer. Rum A014, 1900:-/månad och arbetsplats. Totalpris 5700:-/månad. ERBJUDANDE: Hyresfritt inder december.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

15 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Quick Office i Bromma hyr ut kontorsrum , kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum Quick Office erbjuder även: Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-60 personer enkelt på vår hemsida www.quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du vid behov även arbeta från våra dropdown-platser på alla våra kontorshotell. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Utförande

Våningsplan

4 av 4

Övrigt

Övrigt

Totalpris för rummet med 3 arbetsplatser 5700:-/månad. Går att komplettera med ytterligare 1 arbetsplats för 900:-/månad. Hyresfritt under december 2016 om du tecknar avtal med start 1/1 2017. Bild visar exempel på rum för 3 personer. I Kontorspaketet ingår följande tjänster och service: - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 100Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - El, värme, fastighetsskatt. - Städning.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 15

Omgivning

Omgivning/natur

Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Granne med Bromma Blocks och Bromma Handel. Förråd finns att hyra i anslutning till kontoren. Varuhiss finns.

Närservice

6 anledningar till att välja Quick Office: - Professionell miljö för företaget, personalen och era besök - Färdig infrastruktur som spar tid - Full kontroll på kontorets kostnader - Fullutrustade mötesrum och konferensrum - Tillgång till 20 mötesrum och konferensrum i Stockholm - Stabil internetuppkoppling, säkra brandväggar, stabil uppkoppling via fiber.

Kommunikationer

Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma med tre hållplatser, bl.a. Mariehäll fram till slutstationen Solna Centrum.

Länkar

Sökhjälp