Skriv ut

Skapa PDF

Adolfsbergsvägen 31, rum A014, Bromma Blocks

bromma

Kontorsrum för 3 personer. Rum A014 från 2100:-/månad och arbetsplats. Totalpris från 6300:-/månad.. ERBJUDANDE: 10% rabatt tom 31/8 2017.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 15 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorsrum för 3 personer. Rum A014 från 2100:-/m och arbetsplats. Totalpris från 6300:-/månad. ERBJUDANDE: 10% rabatt tom 31/8 2017. I hyran ingår: - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum - El, värme, fastighetsskatt. Välj till Kontorspaketet: - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - Städning Skräddarsydda kontorspaket Hos oss kan du välja det kontorspaket som passar din verksamhet bäst. Konferensrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår i alla våra kontorspaket. Vårt serviceutbud gör att du kan fokusera på din egen verksamhet. De gemensamma ytorna ger dig möjlighet att skapa kontakter. Samtidigt som du tar en kopp kaffe eller te kan du samspråka med din granne och byta idéer och erfarenheter. Mötesrum och konferensrum Kontorshotellet har mötesrum med den senaste tekniken. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötes- och konferensrummen på alla våra kontorshotell. Hög säkerhet Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. Du har tillgång till ditt kontor 24 timmar per dygn 7 dagar i veckan!

Utförande

Våningsplan

4 av 4

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 15

Omgivning

Omgivning/natur

Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Granne med Bromma Blocks och Bromma Handel. Förråd finns att hyra i anslutning till kontoren. Varuhiss finns.

Kommunikationer

Flertalet busslinjer kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde till Solna Station och närmaste station är Karlsbodavägen. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Gott om markparkering i direkt närområde samt garage i huset.

Övrig information

Övrigt

Bild visar exempel på rum för 3 personer.

Länkar

Sökhjälp