Skriv ut

Skapa PDF

Rådmansgatan 16, Centrum

malmö

Modernt och yteffektivt på Triangeln!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 395 - 1 395 m²
Karta

Information

Beskrivning

Precis vid Triangelns tågstation, på bästa kommunikationsläge, har vi nu en ledig lokal på ca 1400 kvm. Fastigheteten där lokalen är belägen är nybyggd och erbjuder lokaler med toppmoderna installationer och väldigt bra yteffektivitet. Lokalen har en öppen planlösning med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier vilket ger en ljus och öppen känsla. Det finns även mötesrum och ett antal telefonrum. Lokalen ligger på fjärde våningen med en härlig utsikt över S:t Johanneskyrkan och S:t Johannesplan. I samma hus ligger Triangelns köpcentrum med ca 120 butiker och restauranger. Precis utanför finns Station Triangeln med tågkommunikationer samt hållplatser för stadsbussar och flygbussar. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Planlösning

Utförande

Byggår

2012

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 395 1 395

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett mycket gott kommunikationsläge i anslutning till Malmös gågata och station Triangeln. Närhet till grönområden och kulturutbud såsom Malmö Opera och Malmö Konsthall.

Parkeringsmöjligheter/garage

I kvarteret finns tillgång till ett stort parkeringsgarage med plats för c:a 900 fordon. Det finns två in- och utfarter till garaget. En på Friisgatan och en på S:t Johannesgatan.

Närservice

I och omkring kvarteret finns ett stort utbud av butiker och service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen precis intill Station Triangeln, Malmös nya ankytningspunkt för tåg. Inom gångavstånd finns hållplatser för region-, stads- och flygbussar. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

Sökhjälp