Skriv ut

Skapa PDF

Södra Gubberogatan 4, Norra Gårda

göteborg

Sitt kreativt och kvadratsmart i Turionhuset. Moderna lokaler med hög standard i Gårda. Brett serviceutbud och med strategiskt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 6 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljusa och flexibla lokaler med hög teknisk standard där du själv har möjlighet att påverka utformning. Ytor från 400 kvm och uppåt. Ett brett serviceutbud i fastighetens närområde med allt från små butiker, kaféer, gym och mysiga restauranger. Tillgängligheten är förträfflig då fastigheten ligger i direkt anslutning till E6 och E20 och detta ger den samtidigt ett alldeles ypperligt skyltläge. Reser du med kollektivtrafik finns både spårvagnslinjer och bussar på gångavstånd. Goda parkeringsmöjligheter intill fastigheten, i garage eller utomhus. En perfekt miljö för både människa och företag att utvecklas i.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 6 000

Omgivning

Omgivning/natur

Mitt i centrala Göteborg, bara några stenkast från Avenyn och evenemangsstråket vid Scandinavium och Nya Ullevi, växer nu en helt ny stadsdel fram. Kvarterets läge mellan Gullbergsån och Anders Personsgatan är attraktivt och kommunikationerna goda. Trädplanteringar, ny gång- och cykelväg samt gångbroar över ån ska skapa trivsel för boende och besökare. - Norra Gårda är ett av de mest expansiva och intressanta områdena i Göteborg.

Kommunikationer

Tillgängligheten är ypperlig då fastigheten ligger i direkt anslutning till E6 och E20. Reser du med kollektivtrafik finns både spårvagnslinjer och bussar på gångavstånd. Goda parkeringsmöjligheter intill fastigheten.

Sökhjälp