Skriv ut

Skapa PDF

Infanterigatan 22, Stadsdel Norr

östersund

Befintlig konferenslokalsenhet uthyres, kan nyttjas i befintligt utförande eller nyttjas som kontor. Anpassningsbart.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 220 m²

Tillträde: Enligt ök.

Karta

Information

Beskrivning

Här finns moderna konferenslokaler samlade i en enhet med ett öppet och ogenerat läge en trappa upp. Lokalen är idag utformad som konferensanläggning och kan nyttjas som det alternativt anpassas för en annan verksamhet t ex kontor.

Utförande

Byggår: 1963

Renoveringsår: 2007

Våningsplan: 1 av 3

Antal rum: 3, anpassningsbart

Planlösning: Lokalen är idag utformad för konferensverksamhet med tre konferensrum med gemensam entré med den befintliga restaurangen. Lokalen kan enkelt byggas om till en separat enhet antingen för fortsatt konferensverksamhet eller till kontorsverksamhet.

Övrigt

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 220

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen längs Infanterigatan mellan Fältjägargränd och Jägarvallsvägen.

Företag i närheten: Restaurangen Eurest, Innerjoy, IP Only, Compose IT, FQ, Prolympia, Storsjögymnasiet, Trivselhus mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage: Stor mängd markparkering såväl med som utan motorvärmare finns i direkt anslutning till byggnaden men också tillgänglig på hela området.

Närservice: Fyra kvarter från Östersunds gågata med all tänkbar service i form av butiker, restauranger mm. Inom samma byggnad finns såväl lunchrestaurang som gym.

Kommunikationer: Mycket goda kommunikationer med stadsbuss som angör hållplats direkt invid byggnaden samt länsbussar som angör hållplats två kvarter söder om byggnaden. Mycket goda parkeringsmöjligheter inom området med markparkeringar såväl med som utan motorvärmare.

Skyltläge: Mycket gott.

Vägbeskrivning: Byggnaden ligger intill Infanterigatan mellan Jägarvallsgatan och Fältjägargränd.

Sökhjälp