Skriv ut

Skapa PDF

Kungsängsvägen 19B, Boländerna

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 121 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och trevlig lokal av hög kvalité med fina ytskikt, i huvudsak öppen planlösning inklusive ett mötesrum. Lokalen har ett gemensamt konferensrum och kök som delas med 2 hyresgäster. Lokalen är representativ med närhet till allmänna kommunikationer vilket gör det lätt för besökare att ta sig till och från området.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 121

Omgivning

Omgivning/natur

Boländerna är en stadsdel i östra Uppsala, söder om Strandbodgatan och väster om Fålhagsleden. Inslaget av bostäder är ännu marginellt och karaktären av industriområde kvarstår samtidigt som inslaget av handel har ökat. Boländerna hade i början av 2000-talet nått ställningen som den stadsdel som har högst andel av Uppsalas totala varuhandel. Bland ett stort antal välkända företag som har butikslokaler i Boländerna kan nämnas IKEA.

Närservice

I fastigheten och i närområdet finns lunchrestauranger, motionsanläggning, bank, frisör och närserviceanläggning, m m. Alla stormarknader finns runt hörnet, i Boländerna.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer trafikerar området kring KungsPorten. Med bil är det lätt att komma ut på de stora huvudlederna. KungsPorten erbjuder goda parkeringsmöjligheter med en stor utomhusparkering för såväl besökare som hyresgäster. Till resecentrum/Centralstationen är det ca 2 km motsvarande 20 minuters promenad.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger precis intill E4:an där bland annat flygbussar till Arlanda går. Till centralstationen är det ca 1700 meter.

Sökhjälp