Skriv ut

Skapa PDF

Kärrviolsvägen, Hedenstorp industriområde

jönköping

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en modern lokal med flexibla lösningar i bostadsrättsform.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Pris: 1 195 000 kr
Storlek: 195 m²
Tillträde: Preliminärt tillträdesdatum.
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en modern lokal med flexibla lösningar i bostadsrättsform. Med bostadsrättsformen uteblir höga hyror och möjlighet ges till att investera i en värdeutvecklande enhet med eget ägande som även går att hyra ut i andra hand. Detta finner ni strategiskt placerat i expansiva industriområdet Hedenstorp. FAST PRIS 1 195 000kr.

Utförande

Byggår

2017

Planlösning

Byggnaden uppförs i en länga om 18 enheter i två våningsplan. 100 respektive 95 kvm per våningsplan, d.v.s. 195 kvm per enhet. Nedre plan har en takhöjd om 5 meter och lämpar sig för produktion/lager/ verkstad etc. En interntrappa tar er upp till plan 2 som har en takhöjd om 3 meter. Plan 2 passar bra som butik/kontor och har förberedda dragningar för köksdel samt hygienutrymme. Köparen får själv färdigställa lokalerna med t.ex. dusch, wc, pentry etc. efter egna önskemål och behov. Offert på tillval för kök och hygienutrymme ges vid förfrågan. TEKNISK BESKRIVNING; Extern hiss mellan våningsplanen Belysning i tak på båda våningsplanen. Dammbundet betonggolv i bottenplattan med golvvärme och oljeavskiljare. Mekanisk FTX-ventilation. Separat anläggning per enhet. Grundläggning; betongplatta på mark. Yttertak; fribärande med 127 trp-plåt med ovanpåliggande isolering och tätskikt av papp. Mellanbjälklag; lättbjälklag. Konstruktion; 900mm betongsockel (fungerar som påkörningsskydd). Ytterväggar; Plåt på båda sidor med mellanliggande isolering. Vikportar i lättmetall 4*4,5 m. Dörrar i lättmetall. Lokalerna är förberedda med rör för vatten/avlopp. Anslutna till fjärrvärme. Varje enhet har 20 A men är förberedda för 63A.

Övrigt

Övrigt

EXEMPEL PÅ MÅNADSKOSTNAD Inköpspris: 1 195 000 kr Egen Insats 40%: 558000 kr Banklån: 837000 kr Ränta: 3,8 % Årlig ränta: 27246kr Brf Avgift per år: 63 000 kr Total mån kostnad: 7520 kr exkl. driftkostnader samt ev. amortering. En låg månadskostnad med möjlighet till framtida värdeökning. Via NAI Swefas undersökningar kan man konstatera att en lokalhyreskostnad på en likvärdig lokal ligger på ca 13 200kr i månaden. Då är det inte inräknat att lokalen är ny. Utöver detta finns värdeökningspotentialen.

Övrigt

Takhöjd

5 m

Uppvärmning

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via

Ca 5 minuters bilfärd från centrumkärnan i Jönköping

Ventilation

Mekanisk

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 195 5 250

Ekonomi

Pris

1 195 000 kr

I hyran ingår

Skatt

Omgivning

Omgivning/natur

Väletablerat industri/lager/butiksområde med hög tillväxt.

Företag i närheten

Här finns ett stort etablerat industrinät med olika företag

Parkeringsmöjligheter/garage

Till varje bostadsrätt följer två parkeringsplatser.

Kommunikationer

Ca 5 minuter till Jönköpings centrumkärna. Riksväg 40/195

Skyltläge

Skyltning kan göras från huvudled riksväg 40/195

Vägbeskrivning

Kort avstånd på 5 min till Jönköpings centrumkärna och utfart som tar er direkt ut till Riksväg 40/195

Sökhjälp