Skriv ut

Skapa PDF

Lagervägen, Stigamo-Torsvik

jönköping

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en modern lokal med flexibla lösningar i bostadsrättsform.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt

Pris

1 395 000 kr

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

225 m²

Tillträde

2017-07-31

Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en modern lokal med flexibla lösningar i bostadsrättsform. Med bostadsrättsformen uteblir höga hyror och möjlighet ges till att investera i en värdeutvecklande enhet med eget ägande som även går att hyra ut i andra hand. RESERVERAD 1,2,3,4,14,15,20 Detta finner ni strategiskt placerat i Jönköpings mest expansiva industriområde Stigamo-Torsvik. Här finns ett stort etablerat industrinät med ca 200 olika företag. Anledningen till expansionen är det korta avståndet på 7 min till Jönköpings centrumkärna och utfarten som tar er direkt ut till E4:an. FAST PRIS 1 395 000kr. Modulen kommer att uppföras med 28 st. Lokaler om två våningsplan (115 resp 110kvm per plan). D.v.s. 225 kvm per enhet. Hiss mellan våningsplanen. Den som vill ha större ytor kan köpa flera enheter och välja att inte ha mellanväggar mellan dessa. Jönköpings kommun arbetar aktivt med utvecklingen av Stigamo genom deras nätverk LOGPOINT. Genom ägandet ges du möjlighet att bli medlem i Logpoint och ta del av deras stora affärs/sammarbetsnät. En central del för Logpoints utveckling är infrastruktur. Kommunen i Jönköping deltar i flera utvecklingsprojekt för tåg, flyg och lastbilstrafik för att ständigt förbättra Stigamos utveckling Inom Logpoint South Sweden finner du en givande blandning av branscher med stora och små företag. Detta ger en mix med tydliga nätverksmöjligheter och en stor affärsnytta. De flesta av områdets företag är logistikintensiva och drar fördel av Logpoint South Swedens unika geografiska läge. Det är ingen tillfällighet att flera av landets största affärskedjor har sina lager här t.ex. IKEA, El-Giganten och Danish Crown. Med ständig utveckling av infrastrukturen både gällande järnväg och landsväg står Stigamo väl rustade för att möta den moderna transportlogistiken. För mer information; www.logpoint.se I denna typ av lokal är bl.a. följande verksamheter lämpliga; elfirmor, wwc-firmor, kemtvätt, skrädderi, reklambolag, åkeri, köksföretag, kakelbutiker, it, näthandel med lager.

Utförande

Byggår

2017

Planlösning

Byggnaden uppförs i en länga om 28 enheter i två våningsplan. 115 respektive 110 kvm per våningsplan, d.v.s. 225 kvm per enhet. Nedre plan har en takhöjd om 5 meter och lämpar sig för produktion/lager/ verkstad etc. En interntrappa tar er upp till plan 2 som har en takhöjd om 3 meter. Plan 2 passar bra som butik/kontor och har förberedda dragningar för köksdel samt hygienutrymme. Köparen får själv färdigställa lokalerna med t.ex. dusch, wc, pentry etc. efter egna önskemål och behov. Offert på tillval för kök och hygienutrymme ges vid förfrågan. TEKNISK BESKRIVNING; Extern hiss mellan våningsplanen Belysning i tak på båda våningsplanen. Dammbundet betonggolv i bottenplattan med golvvärme och oljeavskiljare. Mekanisk FTX-ventilation. Separat anläggning per enhet. Grundläggning; betongplatta på mark. Yttertak; fribärande med 127 trp-plåt med ovanpåliggande isolering och tätskikt av papp. Mellanbjälklag; lättbjälklag. Konstruktion; 900mm betongsockel (fungerar som påkörningsskydd). Ytterväggar; Plåt på båda sidor med mellanliggande isolering. Vikportar i lättmetall 4*4,5 m. Dörrar i lättmetall. Lokalerna är förberedda med rör för vatten/avlopp. Anslutna till fjärrvärme. Varje enhet har 20 A men är förberedda för 63A.

Övrigt

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 225 5 200

Ekonomi

Pris

1 395 000 kr

I hyran ingår

Skatt

Omgivning

Företag i närheten

Här finns ett stort etablerat industrinät med ca 200 olika företag

Parkeringsmöjligheter/garage

Till varje bostadsrätt följer två parkeringsplatser. Upp till fem extra bilplatser per enhet kan hyras utöver de två som ingår.

Kommunikationer

Riksväg 40/195. Ca 7 minuter till Jönköpings centrumkärna

Skyltläge

Skyltning kan göras från huvudled riksväg 40/195

Vägbeskrivning

Kort avstånd på 7 min till Jönköpings centrumkärna och utfart som tar er direkt ut till Riksväg 40/195

Sökhjälp