Skriv ut

Skapa PDF

Salviagatan 3B, Nordost

angered

Mycket trevlig kontors- eller hantverkslokal i Gårdsten med närhet till Gårdsten Centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 110 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Rymlig kontorslokal lämplig som hantverkslokal med lagerutrymme. Lokalen är utrustad med pentry, wc, och omklädningsrum med 2 duschar. Lokalen har tillgång till lastbrygga och inlastning via förrådsutrymmet. Det finns även möjlighet att hyra inhägnat parkeringsgarage med plats för 14 bilar i samma hus.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 110

Omgivning

Omgivning/natur: Gårdsten i nordöstra Göteborg framhålls ofta som ett framgångsrikt exempel på hur ett bostadsområde kan lyftas socialt, ekologiskt och ekonomiskt. 1997 fanns här över 800 tomma lägenheter, idag är det 1 000 sökande till varje ledig lägenhet. Då låg brottsligheten strax över snittet för hela Göteborg, idag är den inte ens hälften så stor. De boende har verkligt inflytande och här finns aktiva nätverk av föreningar och företag som skapar jobb och fritidsaktiviteter för ungdomar och vuxna. Elen kommer från vindkraft och solceller och husen värms fjärrvärme. Vision 2025 Idag bor ca 8 500 personer i Gårdsten och fram till 2025 väntas befolkningen ha ökat med ytterligare 3-4.000. Det kommer att byggas runt 1 000 nya bostäder - såväl flerbostadshus med hyres- och bostadsrätter som olika typer av småhus. Med befolkningsökningen växer också underlaget för lokal handel, service och kommunikationer.

Närservice: Gårdsten Centrum är en ljus, inglasad galleria med ca 21 000 m² lokalyta. Här finns stor dagligvarubutik, kött och chark, fiskaffär, grönsakshall, servicebutik, kafé och pizzeria samt frisör, privatläkare, tandläkare och annan service. Gårdsten Centrum är ett naturligt stadsdelscentrum för invånarna i Gårdsten - en roll som kommer att bli ännu starkare när befolkningen i stadsdelen växer.

Kommunikationer: Busshållplats och p-platser i nära anslutning till lokalen. Buss 73 går mellan Angered Centrum och Gårdsten Centrum samt i ringlinje runt Gårdsten. Buss 173 förbinder Gårdsten med centrala Göteborg. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: Västtrafiks kundtjänst, telefon 0771-41 43 00 www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.

Sökhjälp