Skriv ut

Skapa PDF

Solbräckegatan 19, Solbräcke

kungälv

Kombinationsfastighet i Solbräcke med tvätthall, travers & showroom.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 073 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kombinationsfastighet med kontor och tillhörande showroom om ca 450m2 och lager/verkstadsyta om ca 622m2, i Solbräcke om ca 1073m2. Fastigheten är byggd 2010 och har en mycket hög standard. Fastigheten är väl utrustad med tre markportar ut mot den inhängnade gårdsytan. Fastigheten har en tvätthall med oljeavskiljare och en travers i lager/verkstadsytan, med en lyftkapacitet på 2500kg. Fastigheten har även en mycket bra strömförsörning, med 250 ampere. Fastigheten är uppvärmd via fjärrvärme och lokalerna värms upp med golvvärme, vilket ger en behaglig känsla. Kontoret har även det en mycket hög standard, med ytor i två våningsplan. På markplan finns personalytor med lunchrum, omklädningsrum samt ett mindre lagerkontor. Det finns även på detta plan ett stort showroom med stora fönsterpartier, som ger fastigheten ett profilerat utseende. Kontoret på andra våningen har en blandad planlösning, med öppna kontorsytor och mindre separata kontorsrum. Även på detta plan finns ett stort showroom, som kan avändas som mötesrum och lounge. Showroomen har stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Fastigheten har en tomtyta om ca 6042m2, där det finns en byggrätt för tillbyggnad om man är i behov av mer yta. Tomten har en stor hårdgjord asfalterad yta för uppställning samt parkering. Tomten är inhängnad och har motorstyrd grind vid infarten. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Övrigt

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2015 så förmedlade vi ca 103 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Övrigt

Takhöjd

5,5 m

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 073

Omgivning

Omgivning/natur

Solbräcke ligger norr om Kungälv, utmed E6. Avfarten till området är Rollsbomotet. Själva Solbräcke industriområde är ett snabbväxande industriområde, blandat med handel och industri/lager. Här finns även lunchrestaurang.

Kommunikationer

Buss från Kungälv går genom området, med ett par hållplatser på vägen.

Sökhjälp