Skriv ut

Skapa PDF

Ynglingagatan 18/Sveavägen 163, Norrmalm-Vasastan

stockholm

Lokal med bastu.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 737 - 737 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det en fin lokal om 737 kvm på Sveavägen 163. Näst högst upp på 6 trappor av 7 finns denna ypperligt planerade lokal med fönster åt 3 vädersträck. Den passar för ca 45-60 arbetsplatser och har en öppen planlösning, 3 bra mötesrum (12,10 och 8 personer) samt 3 mindre mötesrum/samtalsrum. För dem som gillar att basta finns detta i lokalen med tillhörande dusch och omklädningsrum.  I fastigheten på Sveavägen 167 finns fastighetens reception, mindre konferensrum att hyra vid behov samt gym (Planet Fitness).

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 737 737

Omgivning

Omgivning/natur

Restauranger och butiker finns i närområdet och Brunnsviken med sköna naturområden ligger bara ett stenkast bort.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns i källaren.

Närservice

Stallmästaregården, Wennergren Center och Haga Forum erbjuder konferenslokaler och restauranger. En kort promenad leder till Odenplan där det finns ett rikt utbud av såväl service som butiker och restauranger. På Stallmästaregården finns även ett hotell.

Kommunikationer

Till Odenplan där tunnelbanans gröna linje passerar är det ca 800 m. Ett flertal busslinjer, bl.a. stomlinje 2, stannar intill huset. Fastigheten ligger dessutom i anslutning till E4/E20. Flygbussarna till Arlanda stannar vid Norra Stationsgatan och Haga Forum. Hållplatserna ligger bara ett par minuters promenad från Norrtullpalatset.

Sökhjälp