Skriv ut

Skapa PDF

Klarabergsviadukten 90, City

stockholm

Mycket yteffektivt kontor med optimal planlösning just nu ledigt för uthyrning. Möjlighet till kortare avtalstid med bra hyra för området!

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Pris

Ingen överlåtelseavgift utgår!

Hyra

Kontakta mäklaren för mer info.

Storlek

307 m²

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Karta

Information

Beskrivning

Mitt i händelsernas centrum – med Stockholms absolut bästa kommunikativa läge – finns detta mycket yteffektiva kontor med optimal planlösning just nu ledigt för uthyrning. Möjlighet till kortare avtalstid med bra hyra för området! Lokalen nås via entréer både från Klarabergsviadukten 90, Kungsbron 21 samt Blekholmstorget 20. Huset uppfördes av Skanska och stod klart år 1995. Fastighetens totalt ca 34 123 m² fördelas över 10 våningsplan. Om du kommer från Klarabergsviadukten så möts du av en fastighetsgemensam bemannad reception som välkomnar gäster och lotsar dem vidare i huset. I fastighetens välkomnande entrégång finns även Lundqvist & Lindqvist Konferenscenter med 12 mötesrum och hörsal med plats för mellan 4 och 105 personer. Förutom mötesrum erbjuder Konferenscentret både café och restaurang samt även cateringsmöjligheter för sina gäster. I restaurangdelen finns också en representativ festvåning/lounge. I huset finns också Restaurang Blekholmen som serverar prisvärda luncher – och varför inte avsluta arbetsveckan med en AW på deras stora terrass precis intill Klara Sjö?

Utförande

Byggår

1995

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalen har en attraktiv mix av både öppna kontorslandskap och kontorsrum. Här finns även flera ”tysta rum” samt ett stort rum som går att dela av med hjälp av en dragvägg. Det snygga pentryt är utrustat med en rostfri diskmaskin samt två inbyggda rostfria mikrovågsugnar. Ytskikten utgörs av en snygg mörkgrå heltäckningsmatta förutom pentryt och rummet som har parkettgolv. Mattan och akustikplattor i tak bidrar till en mycket behaglig akustik i lokalen. Hela lokalen är försedd med sprinklers. Lokalen vetter mot Blekholmsterrassen men har även en läcker vy över husets sociala ytor en trappa ner. Här kommer Din personal definitivt att trivas! Handikappsanpassning: Lokalen är lättillgänglig för rullstolsbundna. Bredband: Stokab har en avlämningspunkt i källaren vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör samt att få fiberoptiskt nätverk. Säkerhet: Larm finns idag, ett övertagande kan eventuellt diskuteras. Ventilation: Mekanisk ventilation och reglerbar temperatur!

Övrigt

Övrigt

Den nuvarande hyresgästens avtal löper ut 2017-05-31. Det är även möjligt att skriva ett nytt längre avtal direkt med fastighetsägaren. Ett låst cykelgaraget finns i fastigheten med entré från Blekholmsgatan. Husets har extra förrådsutrymmen som hyresgästerna har möjlighet att hyra. För närvarande håller fastighetsägaren på att iordningställer ett omklädningsrum med dusch för husets hyresgäster. Hyresvärden har fri prövningsrätt.

Övrigt

Ventilation

Mekaniks, reglerbar ventilation

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 307

Ekonomi

Pris

Ingen överlåtelseavgift utgår!

Hyra

Kontakta mäklaren för mer info.

Omgivning

Företag i närheten

I närområdet finns många välkända och spännande företag etablerade.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i huset och lediga platser finns att hyra för närvarande.

Närservice

Att hyra kontor på denna adress innebär Du kommer att ha gångavstånd till hela Citys, Kungsholmens och Vasastans utbud av all tänkbar service såsom trevliga restauranger, caféer, affärer, apotek, systembolag och klädbutiker. Tre kvarter bort ligger Drottninggatan, Stockholms gågata nr 1, med alla tänkbara shoppingmöjligheter. I direkt närhet finns ett rikt utbud av restauranger i alla tänkbara smakriktningar. På Norra Latins gamla skolgård finner Du exempelvis innerstadsoasen ”Gården Bar & Grill”, Stockholms största uteservering om ca 900 m², som lockar lunch- och middagssugna, ölsugna på afterwork samt drinksugna under svala sommarkvällar. Inom kort gångavstånd finns andra trevliga ”innerstadsrestauranger” som Vapiano, Griffins och Wagamama. Ett stort antal hotell finns inom kort gångavstånd.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget, ett stenkast från Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt, är svårslaget. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express. Det är också kort gångavstånd till ett flertal busslinjer, exempelvis linjerna 40, 47 och 53 som passerar Centralstationen samt närhet till Klarastrandsleden för bilburna. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare. Hela världen ligger här framför Dina fötter!

Skyltläge

Fastighetsägaren kommer att uppdatera husets skyltprogram.

Sökhjälp