Skriv ut

Skapa PDF

Botkyrkavägen 4, Vårby

vårby

Kontorslokal med bästa skyltläget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 143 - 143 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

3

Planlösning

Välkommen till denna fina kontorslokal på våning 3 i en fastighet precis intill E4:an. Det geografiska läget ger ert företag ett optimalt skyltläge då ett stort antal bilar passerar varje dag. Fastigheten är åttkantig och kontoret har fönster åt flera väderstreck vilket ger lokalen ett mycket härligt ljusinsläpp. Lokalen är planerad med enskilda rum med fina glaspartier vilket ger en öppnare känsla. Men lokalen är flexibel och kan göras om till öppen planlösning om så önskas. Kontoret har även fått ett nytt pentry.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 143 143

Omgivning

Närservice

Vårby är en del av Huddinge kommun och gränsar till Vårberg, Segeltorp och Flemingsberg på södra sidan om Stockholm. I Vårby har du nära till grönskande områden där bland annat promenadstråket Vårby Allé tar dig genom vacker natur längs med Mälaren. På endast några minuters promenadavstånd från fastigheten hittar du Vårby centrum där butiker och restauranger finns tillgängliga. Bostadsområdet Vårby Haga eller Masmo finner du också i närheten som ger området ytterligare liv och rörelse.

Kommunikationer

Fastigheten ligger utefter E4/E20, vilket gör det mycket lätt att ta sig till arbetet med bil. Till Stockholm City och Bromma flygplats tar det cirka 15 minuter och till Arlanda cirka 35 minuter. Tunnelbanan finns en kort promenad, ca 500 meter, från fastigheten.

Dokument

Sökhjälp