Skriv ut

Skapa PDF

Fagerstagatan 15, Lunda

spånga

Utmärkt lagerlokal med en generös takhöjd och egen lastport.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 325 - 325 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Planlösning

Effektiv lagerlokal i markplan i eftertraktade Lunda. Leveranser av varor och gods sker smidigt direkt in i lokalen genom egen lastport. Takhöjden är cirka 3 meter. Tillträde enligt överenskommelse.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 325 325

Omgivning

Närservice

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Kommunikationer

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.

Dokument

Sökhjälp