Skriv ut

Skapa PDF

Gamlestadsvägen 2, Gamlestaden

göteborg

Kontorslokal med egen entré från markplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal strategiskt placerad i Gamlestadens Fabriker med egen entré från markplan. Idag består lokalen av öppna delar med ett kontors samt ett konferensrum. Bra pentry samt två toaletter varav en med dusch. Äldre ytskikt som kan anpassas efter önskemål. Goda parkeringsmöjligheter samt direkt närhet till kollektivtrafik. Ej lämplig för föreningsverksamhet eller cafe/servering. Lokalen kan ej tillgänglighetsanpassas (hcp).

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 150

Omgivning

Omgivning/natur

Området är mycket expansivt och är benämnt som ett av kommunens fem tillväxtområden. Kommunens mål är att Gamlestaden ska utvecklas som centrum för de kringliggande stadsdelarna i form av en blandstad med citykaraktär.

Närservice

I Gamlestaden finns det mesta i serviceutbud, med butiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek. Vill man ha ännu mer att välja på är det endast 5 minuters bilväg in till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Till Gamlestaden åker man smidigt med bil, stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6. Även med kollektivtrafiken är kommunikationerna goda, i fastighetens direkta närhet finns busshållplatserna Kristinedal och Byfogdegatan som trafikeras av ett flertal busslinjer. Närmaste spårvagnshållplats är Gamlestadstorget som ligger på ca 3 minuters promenadavstånd.

Sökhjälp