Skriv ut

Skapa PDF

Västgötagatan 16, Katrineholm

katrineholm

Fina ytor för gym, hälsostudio, mottagning/praktik i Katrineholm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 2 800 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På Västgötagatan strax utanför Katrineholms centrum erbjuder vi nu ljusa, trevliga och flexibla ytor med en takhöjd om ca 2,5 m. Ytorna är fördelade över plan 3 och 4. Lokalerna kan anpassas för er som söker ytor för gym, hälsostudio, mottagning/praktik.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 2 800

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger centralt belägen i ett bostadsområde tillsammans med ett antal andra kontors- och lagerfastigheter endast några minuter från riksväg 57.

Närservice

Med ett gångavstånd på 15 minuter till centrala Katrineholm finns det ett brett utbud av shopping, restauranger och servicebutiker. I närområdet finns även träningsanläggningen Backavallen med löparbanor samt ett intilliggande gym.

Kommunikationer

Från Katrineholms Centralstation går busslinje 1 till fastigheten, med hållplats "Upplandsgatan", som är belägen utanför entrén. Bussresan tar cirka 4 minuter och trafikeras en gång i timmen. Busslinje 730 går även den från centralstationen och stannar vid busshållaplats "Katrineholms Kyrkogård". Fortsätt därifrån i bussens färdriktning cirka 500 meter. SJ Regionaltåg trafikerar staden och från Göteborg är restiden 2 timmar, från Stockholm drygt en timme, från Eskilstuna 52 minuter och från Norrköping 25 minuter.

Dokument

Västgötagatan 16
Sökhjälp