Skriv ut

Skapa PDF

Norra Liden 2, Centrum

göteborg

Fräsch kontorslokal med unikt läge, i direkt närhet till både city & attraktiva S Älvstranden. Här sitter man luftigt, med härlig utsikt över hamnen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 260 m²

Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal på 12:e våningen, med härlig utsikt mot hamnen (kommer EJ att byggas för!) med fantastiskt läge. Här sitter man med utsikt över hela Göteborgs hamninlopp. Lättillgängligt för både den bilburne och för den som åker kollektivt. Ingång till fastigheten/lokalen finns från både citysidan som från Södra Älvstranden. Nära till restauranger och all tänkbar service som centrala Göteborg kan erbjuda. Kollektivtrafikknutpunkten Skeppsbron (spårvagn/buss/färja) finns i direkt närhet till fastigheten.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 12

Antal rum: 4, anpassningsbart

Planlösning: Mestadels öppen planlösning, men med 4-5 rum.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 260

Omgivning

Omgivning/natur: Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Nära till Kungsgatan. Kontorslokaler längre upp i fastigheten får en fin utsikt över stan och/eller vattnet i hamnen.

Närservice: Nära till restauranger, caféer och shopping.

Kommunikationer: Mycket goda kommunikationer med busslinje 16, 19, buss 50, 60, buss 90, 91 och 114 till hållplats Lilla Torget samt spårvagnslinje 1, 2, 6, 9 och 11. Lätt att komma av och på Götaleden med bil.

Sökhjälp