Skriv ut

Skapa PDF

Göteborgsvägen 91, Mölndal

mölndal

Ett bra lager med kontor mitt på Göteborgsvägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 554 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Ett bra lager med tillhörande kontor om totalt ca 554 m². Fördelningen mellan lager och kontor är ca 248 kvm lager och 306 kvm kontor. Det finns 1 st port som är 6 m bred och 4 m hög. I kontorsdelen finns wc, duschar, bastu samt tvättmaskin och torkrum.

Utförande

Byggår: 1971

Övrigt

Övrigt: FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Övrigt

Takhöjd: 4 m

Lokalen kan nås via: - lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 554

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten ligger mitt i ett industrområde som idag har en mix med industri och handel. Det finns grönområden i närheten.

Närservice: I området runt fastigheten så finns det en massa olka restauranger. Det finns en sushibar, Salladsbar och en massa lunchrestauranger. Allt inom några hundra meter. I området så finns det Butiker och träningsanläggningar.

Kommunikationer: Det är ca 300 m till Möndal station. Därifrån kan du komma lätt in till Göteborg. Finns även bussar i området.

Vägbeskrivning: Avfart Mölndal Lackarebäck E6- E20

Sökhjälp