Skriv ut

Skapa PDF

Armégränd 7, Stadsdel Norr

östersund

Orörd fastighet med fantastisk karaktär och stora möjligheter för att skapa ett personligt kontor i ett mycket centralt läge!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 610 m²
Tillträde: Enligt ök.
Karta

Information

Beskrivning

Förrådsbyggnad som kan anpassas till moderna kontorslokaler i likhet till grannfastigheterna som idag fungerar som fantastiskt moderna kontorslokaler med stor charm i synliga takbjälkar, bärande pelare och vacker fönsterutformning.

Utförande

Byggår

1918

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Byggnaden är idag ett kallförråd och behöver byggas om i sin helhet för en framtida hyresgäst.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Byggnaden ligger vid Armégränd. Armégränd ansluter till Litsvägen mellan Jägarvallsgränd och Fältjägargränd. Byggnaden ligger som närmsta granne till GoExcellent samt Loxysoft.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 610

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns en blandad bebyggelse med såväl villor och radhus som hyreshus och kontorsbyggnader och skolor. På 10 minuters promenad nås Östersunds skidstadion med miltals med skidspår vintertid samt elljusspårsystem året runt.

Företag i närheten

Loxysoft, GoExcellent, Trafikverket, PostNord, PEAB Sverige AB samt en Kommunal Förskola

Parkeringsmöjligheter/garage

Stor mängd markparkering såväl med som utan motorvärmare finns i direkt anslutning till byggnaden samt inom hela området.

Närservice

Fyra kvarter från Östersunds gågata med all tänkbar service i form av butiker, restauranger mm. Inom området i direkt anslutning till byggnaden finns såväl lunchrestaurang samt gym.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med stadsbuss som angör hållplats i närheten av byggnaden samt länsbussar som angör hållplats två kvarter söder om byggnaden. Mycket goda parkeringsmöjligheter inom området med markparkeringar såväl med som utan motorvärmare.

Skyltläge

Mycket gott.

Vägbeskrivning

Fastigheten är belägen vid Armégränd med infart från Litsvägen.

Sökhjälp