Skriv ut

Skapa PDF

Adolfbergsvägen 31, Bromma

bromma

Kontorsrum för 12-18 personer i trevlig miljö! Stora möjligheter till nätverkande med andra företag. Bra kommunikationer och nära till Bromma Blocks.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 45 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorsrum för 12-18 arbetsplatser 40-45 kvm. Välj till det Servicepaket med möbler, kaffe, utskrifter mm. Effektivisera dina kontorsytor och flytta till en kontorsmiljö med allt du behöver NÄR du behöver det. Möblerade kontorsrum med en arbetsplats för alla medarbetare eller delade arbetsplatser. Mötesrum i olika storlekar för upp till 12 personer. Quick Office Bromma - Kontorshotell för dig med behov av en smart och flexibel kontorslösning. Mötesrum och konferensrum Kontorshotellet har flera mötesrum i olika storlekar. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötesrummen på alla våra kontorshotell. Boka ditt mötesrum från en timme och uppåt på vår hemsida www.quickoffice.se. Nätverkande Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter. Skräddarsydda kontorspaket Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivå som passar din verksamhet bäst. I Kontorspaketet ingår alltid: - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 100 Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - El, värme, fastighetsskatt. - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg -Städning IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss och därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar. Säkerhet Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. Du har tillgång till ditt kontor 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.

Utförande

Våningsplan

4 av 4

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 45

Omgivning

Omgivning/natur

Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Granne med Bromma Blocks och Bromma Handel. Förråd finns att hyra i anslutning till kontoren. Varuhiss finns.

Kommunikationer

Flertalet busslinjer kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde till Solna Station och närmaste station är Karlsbodavägen. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Gott om markparkering i direkt närområde samt garage i huset.

Länkar

Adolfbergsvägen 31
Sökhjälp
Smygtitta