Skriv ut

Skapa PDF

Veterinärgränd 6, Lindetorp

johanneshov

Trevlig och ljus lokal med öppen planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

279 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Välkommen till en ljus och trevlig kontorslokal en trappa upp i fastigheten. Här finns ett mindre pentry, en mysig loungedel samt ett konferensrum med plats för ca 6 personer. Lokalen har en öppen planlösning och fönster åt tre håll vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 279

Omgivning

Närservice

Lindetorp är ett område strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt de utomordentliga kommunikationsknutpunkterna. Till Globen som erbjuder det mesta inom service är det ca 4 minuters promenad. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en ny samt modern idrotts- och evenemangsarena som öppnade juli 2013. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett helt nytt och unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra. I Lindetorp kan du dessutom finna service såsom, biltvätt, bilverkstad, närliggande restaurang och smörgåsbutik.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca 4 minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca 10 minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast 2 minuter från fastigheterna i området. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20. Bra med parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

Sökhjälp