Skriv ut

Skapa PDF

Aulingatan 22, Centrumnära

ystad

Ystads populära vårdhotell – endast tre rum kvar för uthyrning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell, Övrigt
Hyra: Prisexempel för ca 12 m² är hyran 4300kr/mån inkl. normal förbrukning av värme, kyla och vatten samt moms. Städning av gemensamma utrymmen ingår. Hyresgästanpassningar tillkommer.
Storlek: 10 - 16 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Ystads populära vårdhotell på Aulingatan 22. Här ges möjlighet för det mindre företaget att verka tillsammans med professionella branschkollegor i nybyggda, ändamålsenliga lokaler med full kringservice. Endast tre rum kvar. I anslutning till de lediga rummen finns bl. a. Tandreglering, Medicinsk fotvård och Hjärtmottagning.

Utförande

Byggår

2015

Våningsplan

3

Planlösning

Rum från ca 10-16,5 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 16

Ekonomi

Hyra

Prisexempel för ca 12 m² är hyran 4300kr/mån inkl. normal förbrukning av värme, kyla och vatten samt moms. Städning av gemensamma utrymmen ingår. Hyresgästanpassningar tillkommer.

Omgivning

Omgivning/natur

Trevligt område med gamla sockerbruksfastigheter som håller på att förvandlas till bostäder, vård och centrumnära verksamheter.

Företag i närheten

Ystad Rehab Center, Axla Wellnes, Hörseltjänst i Skåne, Capio öppen psykiatri.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsområde finns i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice

Livsmedel, lunchställen, gym mm.

Kommunikationer

Lokalbuss stannar ca 100 meter från lokalen.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i Ystads östra del ett område som ständigt utvecklas framåt. Nybyggda och moderna lokaler med bl. a. hög komfort avseende närvarostyrd ventilation med värme och kyla. Man hyr ett eller flera rum och får tillgång till gemensamma utrymmen så som väntrum, omklädningsrum, toaletter och personalrum. Fullt tillgängligt med hiss och RWC. Passagesystem.

Sökhjälp