Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 48, Centrum

helsingborg

Butik om ca 565 kvm i toppläge i centrala Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på Drottninggatan med en andra ingång från populära Kullagatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 565 m²
Tillträde: 2017-10-01
Karta

Information

Beskrivning

Butik om ca 565 kvm i toppläge i centrala Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på Drottninggatan med en andra ingång från populära Kullagatan. Mycket bra skyltläge med många människor i rörelse i närheten. Lämplig som livsmedelsbutik eller för café- eller restaurangverksamhet. Nattklubbar och andra störande verksamheter undanbedes. Goda referenser erfordras från intressent. Notera att tillträde tidigast kan ske i oktober 2017. Ett flertal busslinjer finns i direkt anslutning till lokalen. Lokalen ligger ett stenkast från Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 565

Omgivning

Omgivning/natur

Butiken ligger i centrum av Helsingborg på populära Drottninggatan och Kullagatan. Mycket bra skyltläge.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer finns i direkt anslutning till lokalen. Lokalen ligger ett stenkast från Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Dokument

Sökhjälp