Skriv ut

Skapa PDF

Ekholmsvägen 88, Skärholmen

skärholmen

Flexibel lagerlokal med många möjliga användningsområden i Skärholmen.

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

1 050 - 1 229 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Denna lokal ligger i källarplan i centrala Skärholmen, nära butiksstråket vid Skärholmsgången. Lokalen har en takhöjd som varierar mellan 3,40 m upp till 4,00 meter och den kan användas för många olika ändamål som exempelvis lager och logistik, lättare produktion eller mindre verkstad, men kan även passa för olika typer av föreningsverksamhet, viss idrott m.m. Lokalen har entré och lastport från gårdsplanen på gatuplan. Innanför lastporten finns både lasthiss och trappor ned till själva lokalen, vilket ger goda förutsättningar för smidig hantering av varor och gods. Bilar kan dock inte köra in i själva lokalen, eftersom den ligger i källarvåningen. Lokalen ligger vägg i vägg med tunnelbanan och tål därmed relativt högljudd verksamhet, och delar av lokalen har tidigare använts av Polisen som övningsskjutbana. Lokalen kan fräschas upp och snyggas till för att passa andra verksamheter. Det är även möjligt att öka storleken på lokalen genom att hyra till de utrymmen om ca 179 kvm på våningen ovanför, som bl.a. innehåller omklädningsrum, WC, duschar och bastu samt förrådsutrymme.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen består till övervägande del av flera större utrymmen om 1 050 kvm i källarplan, som nås direkt via en stor transporthiss från gatuplan. De stora utrymmena förbinds direkt med varandra genom dörrar och på vissa ställen via passager, där den långa korridor som löper längs med lokalens långsida har ett flertal mindre förrådsutrymmen, samt ett WC. Det finns även möjlighet att hyra till ytterligare utrymmen om 179 kvm på våningen ovanför, vilka i dagsläget bl.a. innehåller lagerutrymme, omklädningsrum, WC, duschar och bastu.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 1 050 1 229

Omgivning

Omgivning/natur

Skärholmen i sydvästra Stockholm ligger mycket strategiskt placerat genom sin omedelbara närhet till E4/E20, samt kollektiva färdmedel som tunnelbana och bussar. Detta ger utmärkta möjligheter för såväl effektiv logistik och lagerhållning som smidiga förutsättningar för besök av kunder och leverantörer. I Skärholmen bor nära 10 000 personer, varav de flesta i flerbostadshusen som uppfördes mellan 1964-1975. Skärholmen är ett väletablerat områdescentrum i Söderort som attraherar många besökare, inte minst från intilliggande stadsdelar som Bredäng, Sätra, Vårberg, Segeltorp och Vårby. De två Köpcentrumen SKHLM- Skärholmen Centrum och intilliggande Kungens Kurva har sammanlagt ca 30 miljoner besökare årligen.

Närservice

I Skärholmens centrum finns mer än 200 butiker, restauranger och caféer, samt all övrig privat och offentlig service man kan önska. Här finns allt från mindre, lokala aktörer till större kedjor i butikslokalerna runt torget och inne i SKHLM - Skärholmen Centrum. I närheten ligger även handelsplatserna Kungens kurva och Heron City som med sitt stora utbud av butiker och varuhus, bland annat världens största Ikea, gör området det största externa shoppingområdet i Norden.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till Skärholmen med bil genom närheten till E4/E20, genom vilken det tar cirka 20 minuter till Stockholms city eller Södertälje. Dessutom korsas Skärholmen av Skärholmsvägen vilken bl.a. leder till Sätra och Vårby, samt Smistavägen som leder till Kungens Kurva och Segeltorp. Kollektivtrafiken är mycket väl utbyggd, med tunnelbanan som har station i fastigheten och busslinje 135 (Hägersten - Vårberg) som har hållplats intill lokalen på Ekholmsvägen. I övrigt stannar ett flertal busslinjer vid det närliggande busstorget på Skärholmsplan: 173 (Skärholmen - Skarpnäck), 191 (Centralen - Norsborg), 707 (Tumba - Fruängen), 710 (Skärholmen - Huddinge), 737 (Skärholmen - Tumba), 740 (Kungens kurva - Huddinge), 792 (Skärholmen - Balingsnäs), 865 (Skärholmen - Handen).

Vägbeskrivning

Från E4/E20 tar man av vid avfart märkt Skärholmen N C och följer skyltningen märkt Skärholmen C i ett hundratal meter via Vårbergsvägen till Ekholmsvägen, som man följet ytterligare trehundra meter till lokalen.

Länkar

Sökhjälp