Skriv ut

Skapa PDF

Sundbybergsvägen 1, Solna

stockholm

Till den stora?

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 708 - 3 193 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finns möjligheten att hyra ett, två, tre eller fyra våningsplan och kan anpassas efter ditt företag. Här finns 3 193 kvadratmeter fördelade på fyra plan och alla möjligheter att påverka hur mycket - eller lite - utrymme man vill ha. - Om det är ett företag som vill ha fler våningsplan och önskar interntrappor kan vi ordna det, säger Therese Tjörneryd, uthyrare på Solna Access. Tack vare att det är genomgående lokaler i en smal huskropp skapas bra kontaktytor och ett stort ljusinsläpp oavsett rumsindelning eller öppet landskap. Med en öppen planlösning passar det företag som vill arbeta med flexibla arbetsplatser i zonindelningar. Mitten av lokalen kan lätt anpassas till en samlingsplats för både socialt umgänge och informella möten - alternativt att användas för ett mindre konferensrum. Vi har förutom en fastighetsgemensam reception som tar mot och välkomnar besökare en populär lunchrestaurang, stor konferensavdelning, gratis gym samt mycket goda parkeringsmöjligheter utomhus.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 708 3 193

Omgivning

Omgivning/natur

Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter utomhus och i garage för hyresgäster och utomhus för besökare.

Närservice

Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Sökhjälp