Skriv ut

Skapa PDF

Mölndalsvägen 42, Almedal

göteborg

Kontor beläget högst upp i fastigheten med goda ljusinsläpp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 315 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vid infarten till gamla Almedal erbjuder vi en ljus lokal på plan 3 högst upp i fastigheten. Planlösningen går att kombinera med kontor och öppna delar. I övrigt finns pentry/paus, konferens, wc, förråd och städ. Personhiss finns. Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik och bil. Två spårvagnshållplatser bort ligger Korsvägen med svenska mässan och Liseberg. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter. Det finns goda parkeringsmöjligheter i området. Lunchmöjligheter finns i närområdet. Almedals fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar.

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 315

Omgivning

Omgivning/natur

Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Närservice

Längs med Mölndalsvägen finns ett stort serviceutbud med matbutiker, restauranger och gym. En kort promenad bort ligger svenska mässan, Liseberg, världskulturmuséet och hotell Gothia Tower.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 utanför dörren tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Sökhjälp