Skriv ut

Skapa PDF

Mölndalsvägen 42, Almedal

göteborg

Kontor beläget högst upp i fastigheten med goda ljusinsläpp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 315 m²

Karta

Information

Beskrivning

Vid infarten till gamla Almedal erbjuder vi en ljus lokal högst upp i fastigheten. Planlösningen går att kombinera med kontor och öppna delar. I övrigt finns pentry/paus, konferens, wc, förråd och städ. Personhiss finns. Lokalen är prel tillgänglig 1/1-17. Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik och bil. Två spårvagnshållplatser bort ligger Korsvägen med svenska mässan och Liseberg. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter. Det finns goda parkeringsmöjligheter i området. Lunchmöjligheter finns i närområdet. Almedals fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 315

Omgivning

Omgivning/natur: Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Närservice: Längs med Mölndalsvägen finns ett stort serviceutbud med matbutiker, restauranger och gym. En kort promenad bort ligger svenska mässan, Liseberg, världskulturmuséet och hotell Gothia Tower.

Kommunikationer: Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 utanför dörren tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Sökhjälp