Skriv ut

Skapa PDF

Vretenvägen 13, Solna strand

solna

Mycket bra kombinationslokal fördelat på cirka 582 kvm kontor och 280 kvm lager med god takhöjd. Mindre än en minut till T-bana Solna strand.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 862 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1970

Renoveringsår: 2006

Våningsplan: 2

Planlösning: Kontoret är modernt, ljust och i mycket god standard. Öppet landskap samt mötes- och konferensrum. Det finns ett rymligt pentry med gott om sittplatser. Lokalen är fördelad på två våningar med en interntrapp. Från ovanvåningen är det direktaccess till lagerytan. Lokalen ligger i en mycket omtyckt fastighet med populära restaurang Villa Wera i entréplan.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 862

Omgivning

Omgivning/natur: Trevligt företagarområde med närhet till promenadstråk längs Bällstaån som leder hela vägen in till city.

Närservice: Ett flertal lunchrestauranger med olika inriktningar, varav en mycket uppskattad i fastigheten, finns i närheten. Bageri, Pressbyrå, bankomat, frisör och träningsmöjligheter finns i området. Övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna och Sundbyberg centrum.

Kommunikationer: Mycket bra kommunikativt läge med Solna strands tunnelbanestation belägen rakt över gatan. Ett flertal busslinjer går i området. Det går utmärkt att promenera till Sundbybergs station där pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana går. Läget är utmärkt för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4, E18 och Solnavägen. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Länkar

Sökhjälp