Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Rådstugugatan 30, Centralt Knäppingsborg

norrköping

Fin och ljus kontorslokal i sekelskiftsstil i härliga Knäppingsborg. Fem arbetsrum samt kök. Lokalen har fönster åt tre håll.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 149 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Annorlunda och exklusiv lokal som sticker ut i mängden. I denna ljusa och härliga miljö kommer Ni att trivas. Konferensrum med projektor och duk. Två ingångar till lokalen som också har två toaletter och ett läckert kök i modern färgsättning. Härliga trägolv och högt i tak. Lokalen har djupa fönsternischar och pardörrar vilket ger en extra lyxig känsla. Belägen på plan 2 med representativ entre från gatuplan, hiss saknas. Fiber indraget i lokalen.

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 149

Omgivning

Omgivning/natur: Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice: Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer: Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Sökhjälp