Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Rådstugugatan 30, Centralt Knäppingsborg

norrköping

Fin och ljus kontorslokal i sekelskiftsstil i härliga Knäppingsborg. Fem arbetsrum samt kök. Lokalen har fönster åt tre håll.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 149 m²
Tillträde: Enligt ök
Karta

Information

Beskrivning

Annorlunda och exklusiv lokal som sticker ut i mängden. I denna ljusa och härliga miljö kommer Ni att trivas. Konferensrum med projektor och duk. Två ingångar till lokalen som också har två toaletter och ett läckert kök i modern färgsättning. Härliga trägolv och högt i tak. Lokalen har djupa fönsternischar och pardörrar vilket ger en extra lyxig känsla. Belägen på plan 2 med representativ entre från gatuplan, hiss saknas. Fiber indraget i lokalen samt nyinstallerat ventilationsaggregat.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 149

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Sökhjälp