Skriv ut

Skapa PDF

Kumla Gårdsväg 23, Eriksbergs industriområde

norsborg

Modern lagerbyggnad i Eriksbergs industriområde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 796 - 2 796 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Planlösning

Denna moderna lagerbyggnad har en generös takhöjd på hela 11 meter. In- och utlastning sker smidigt via två lasthus och en markport. Möjlighet att sätta in ytterligare en markport finns. På den stora inhängnade gården finns det gott om parkeringsplatser och bra uppställningsytor. Vid entrén finns ett kontor på ca 87 kvm som leder in till lagret samt upp till entresolplan. På entresolplan finns lunchrum, kontor, konferensrum, handikapptoalett, städskrubb och serverrum. Det finns även två rymliga omklädningsrum med wc och duschar. Lagret är 2 383 kvm och är en stot öppen yta. Här finns laddningsstation för truckar samt två wc. Takhöjd: 11 meter Portar: 1 markport Lasthus: 2 med väderskydd Bärighet: 3 000 kg/kvm Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 796 2 796

Omgivning

Närservice

Eriksbergs industriområde ligger lättåtkomligt både från E4/E20 och Hågelbyleden. I närheten ligger Mc Donalds, Ica Maxi och Bauhaus. Större serviceutbud finns med kort bilfärd i Hallunda och Alby Centrum. Lite längre bort finns även Kungens Kurva och Skärholmen Centrum med all service som kan tänkas behövas.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Eriksbergs industriområde som är strategiskt beläget mellan E4 och riksväg 258, Hågelbyleden. Buss från området går till bland annat till Hallunda, Alby och Tumba. Från Alby, som är närmaste tunnelbanestation med en promenad på drygt 2 km, tar det ca 35 minuter till T-Centralen.

Dokument

Sökhjälp