Skriv ut

Skapa PDF

Kumla Gårdsväg 23, Eriksbergs industriområde

norsborg

Modern lagerbyggnad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 796 - 2 796 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Planlösning

Välkommen till en stor och modern lagerbyggnad med hela 11 meter i takhöjd. På den stora inhägnade gården finns det gott om parkeringsplatser och bra rangerytor. In- och urlastning av varor och gods sker smidigt via två stycken lasthus och en markport. Möjlighet att sätta in fler markportar finns. Lagerytan är totalt 2 470 kvm. Kontor och övriga personalutrymmen finns på ett entresolplan om 326 kvm. Tillträde omgående eller enligt överenskommerlse.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 796 2 796

Omgivning

Närservice

Eriksbergs industriområde ligger lättåtkomligt både från E4/E20 och Hågelbyleden. I närheten ligger Mc Donalds, Ica Maxi och Bauhaus. Större serviceutbud finns med kort bilfärd i Hallunda och Alby Centrum. Lite längre bort finns även Kungens Kurva och Skärholmen Centrum med all service som kan tänkas behövas.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Eriksbergs industriområde som är strategiskt beläget mellan E4 och riksväg 258, Hågelbyleden. Buss från området går till bland annat till Hallunda, Alby och Tumba. Från Alby, som är närmaste tunnelbanestation med en promenad på drygt 2 km, tar det ca 35 minuter till T-Centralen.

Sökhjälp