Skriv ut

Skapa PDF

Johan på Gårdas Gata 5A-C, 7, Gårda

göteborg

645 kvm kontor i Gröna Skrapan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 645 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 645

Omgivning

Omgivning/natur

Nära Centralstationen - 15 min till Landvetter Gröna Skrapan ligger i södra Gårda vilket är ett eftertraktat geografiskt läge med både bostäder och företag. Till Landvetter flygplats tar det 15 minuter med bil och Centralstationen ligger på bekvämt promenadavstånd. Självklart finns här även kollektivtrafik och cykeluthyrningen Styr och Ställ för den som smidigt och grönt vill ta sig till och från arbetet och möten på stan.

Närservice

I området finns all tänkbar närservice, exempelvis bank, butiker, restauranger och caféer. På bara några minuter tar du dig till Focushuset med ICA, Systembolaget och många fler butiker. Du har även nära till de centrala delarna av Göteborg, Ullevi, Svenska Mässan och Liseberg. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet och det finns även ett parkeringsdäck i direkt anslutning till Gröna Skrapan för besökare till huset.

Kommunikationer

Huset ligger intill E20/E6 vilket är smidigt för alla med bil. I källarplan finns parkeringsplatser och även en miljöbilpool som hyresgäster har möjlighet att använda. Oavsett om du går eller cyklar så tar du dig snabbt till allt inom centrala Göteborg. Väljer du spårvagn så är det nära till hållplatserna Ullevi Södra eller Stampen.

Sökhjälp