Skriv ut

Skapa PDF

Nymärsta Gränd 2, Märsta Centrum

märsta

Tillfälle att hyra lokal i mitten av Märsta Centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 103 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är endast 103kvm men är väl planerad. Den ligger mitt i centrum och är lätt att hitta till. Vi ser gärna något typ av vårdinrättning till denna lokal eller liknande.

Planlösning

Utförande

Renoveringsår

2016

Antal rum

7

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 103

Omgivning

Omgivning/natur

Nya Märsta Centrum är Sigtunas nu mest expansiva och snabbväxande område där all handel och tjänsteutbud nu samlas.

Närservice

Här finns butiker som ICA Maxi, H&M, Kappahl, Dressman, Lindex. I Märsta centrum finns bibliotek, en stor fräsch Willy:s livsmedel, systembolag, bank, apotek, skönhetsvård och ett 30-tal övriga butiker som tex ICA Maxi, H&M, Kappahl, Dressman, Lindex. Självklart finns det et stort utbud av caféer och kvaliutativa restauranger med både lunchservering och kvällsöppet.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast någon minut från E4-avfarten Arlandastad/Märsta Centrum. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city. Från Märsta station går även buss 583, som går mellan Märsta och Arlanda. Från Märsta station går pendeltågen via bl.a. Rosersberg och Upplands Väsby mot Stockholms central och vidare söderut mot Södertälje. Till Stockholm tar resan cirka 40 minuter. Även Uppsalapendeln stannar vid Märsta, och med den tar man sig till Uppsala på 17 minuter och till Stockholm på 21 minuter.

Länkar

Sökhjälp