Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 36, Stockholm City

stockholm

Trivsamt kontorsrum, mot lugn innergård, för 2 personer Rum 23 för 6450:-/månad och arbetsplats. Totalpris för rummet 12900:-/månad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 9 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Quick Office i City hyr ut kontorsrum , kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum! Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-60 personer enkelt på vår hemsida www.quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Utförande

Övrigt

Övrigt: Totalpris för rummet 12900:-/månad. Tillträde enligt övernskommelse Bild visar exempel på rum för 2 personer. Kontorspaketet I kontorspaketet ingår följande tjänster och service: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 100Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - El, värme, fastighetsskatt. - Städning.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 9

Omgivning

Omgivning/natur: Intill Stockholms Central och med närhet till det mesta. Stort utbud av restauranger/hotell och butiker samt kommunikationer. Även närhet till Riddarfjärden och Karlbergskanalen.

Närservice: 6 anledningar till att välja Quick Office - Professionell miljö för företaget, personalen och era besök - Färdig infrastruktur som spar tid - Full kontroll på kontorets kostnader - Tillgång till mötesrum och konferensrum - Tillgång till 20 mötesrum och konferensrum i Stockholm - Stabil internetuppkoppling, säkra brandväggar, stabil uppkoppling via fiber.

Kommunikationer: Fjärrtåg, tunnelbana, bussar, pendeltåg och Arlanda Express.

Dokument

Länkar

Sökhjälp