Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 36, rum 23, Stockholm City

stockholm

Trivsamt kontorsrum mot lugn innergård för 2 personer. ERBJUDANDE: Rum 23 för 5450:-/månad och arbetsplats. Totalpris för rummet 10900:-/månad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 9 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Trivsamt kontorsrum mot lugn innergård för 2 personer. ERBJUDANDE: Rum 23 för 5450:-/månad och arbetsplats. Totalpris för rummet 10900:-/månad. Priser gäller tom 31/1 2018. Ordinarie pris 14700:-. Spara 3800:- per månad. I hyran ingår: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Kontorsmöbler - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - El, värme, fastighetsskatt. Välj till Kontorspaketet: - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - Städning Quick Office i City hyr ut kontorsrum , kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum! Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-60 personer enkelt på vår hemsida www.quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Utförande

Övrigt

Övrigt

Bild visar exempel på rum för 2 personer.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 9

Omgivning

Omgivning/natur

Intill Stockholms Central och med närhet till det mesta. Stort utbud av restauranger/hotell och butiker samt kommunikationer. Även närhet till Riddarfjärden och Karlbergskanalen.

Närservice

Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

Kommunikationer

Fjärrtåg, tunnelbana, bussar, pendeltåg och Arlanda Express. Allt inom några få minuter.

Dokument

Länkar

Sökhjälp