Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 36, rum 23, Stockholm City

stockholm

Trivsamt kontorsrum mot lugn innergård för 2 personer i Stockholms bästa cityläge -100 meter från Arlanda Express. Arbetsplatser finns fr. 1695:-/m.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 9 m²
Karta

Information

Beskrivning

Trivsamt kontorsrum mot lugn innergård för 2 personer. Rum 23 är fullt möblerat och i vårt grundpaket för detta rum ingår: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Kontorsmöbler - Kaffe - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - El, värme, fastighetsskatt. Service och tjänster att välja till: - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - Städning Quick Office i City hyr ut kontorsrum , kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum! Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-60 personer enkelt på vår hemsida www.quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 9

Omgivning

Omgivning/natur

Intill Stockholms Central och med närhet till det mesta. Stort utbud av restauranger/hotell och butiker samt kommunikationer. Även närhet till Riddarfjärden och Karlbergskanalen.

Närservice

Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

Kommunikationer

Fjärrtåg, tunnelbana, bussar, pendeltåg och Arlanda Express. Allt inom några få minuter.

Övrig information

Övrigt

Bild visar exempel på rum för 2 personer.

Dokument

Länkar

Sökhjälp