Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 36, Stockholm City

stockholm

Kabinrum med bästa läget i Stockholm CBD. Rum för 1 person för 7500:-/månad inkl. Kontorspaket med fullservice och mötesrum för upp till 12 personer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 7 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Quick Office i City hyr ut kontorsrum , kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum. Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Här samlas företag som värdesätter kontorets höga profil, servicenivån och det centrala läget. Quick Office City Vasagatan har citys bästa läge – 100 m från Arlanda Express och centralen. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-12 personer enkelt på vår hemsida quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar. Värdesätter du att hyra kontor mitt i Stockholm City med 100 meter från Arlanda Express och Centralstationen som har hög profil, personlig service och bra funktioner som underlättar och spar tid i din vardag, då är du varmt välkommen till oss på Quick Office City Vasagatan 36!

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 4 av 4

Övrigt

Övrigt: Kabinrum 28 för 7500:-/månad. Kontorspaket med fullservice ingår. Tillträde enligt överenskommelse. Bild visar exempel på kabinrum. I kontorspaketet ingår följande tjänster och service: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 100Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - El, värme, fastighetsskatt. - Städning.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 7

Omgivning

Omgivning/natur: Intill Stockholms Central och med närhet till det mesta. Stort utbud av restauranger/hotell och butiker samt kommunikationer. Även närhet till Riddarfjärden och Karlbergskanalen.

Närservice: 6 anledningar till att välja Quick Office - Professionell miljö för företaget, personalen och era besök - Färdig infrastruktur som spar tid - Full kontroll på kontorets kostnader - Tillgång till mötesrum och konferensrum - Tillgång till 20 mötesrum och konferensrum i Stockholm - Stabil internetuppkoppling, säkra brandväggar, stabil uppkoppling via fiber.

Kommunikationer: Fjärrtåg, tunnelbana, bussar, pendeltåg och Arlanda Express.

Dokument

Länkar

Sökhjälp