Skriv ut

Skapa PDF

Frejgatan 87, Vasastan

stockholm

Trevligt kontor i härliga omgivningar kring Odenplan. Kontor i två plan och ljust läge med fönster mot gata och innergård.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

174 m²

Karta

Information

Beskrivning

Välkomnande entré genom trivsam innergård. Lokalen är ljus med en större öppen yta i entréplan samt fönster mot innergård. Kontorsyta i två plan, men möjlighet finns även att hyra ett källarplan. Fräscha ytskikt. På entréplanet finns ett stilrent vitt pentry med stor öppen matplatsdel och tre rymliga kontorsrum. En våning upp finns ett par mysiga kontorsrum med fönster mot gatan eller innergården, samt WC.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 174

Omgivning

Omgivning/natur

I närheten av nya Odenplan, snart en av Sverigen största knutpunkter för kommunikationer, en given plats för affärer och personliga möten! Odenplan förädlas med nya uteserveringar och en modernt glasat stationshus. Några minuters promenad till Stockholms Stadsbibliotek och natursköna Observatorielunden. Under sommarhalvåret kopplar du av med en skön salladslunch i någon av det härliga parkerna runt omkring.

Närservice

All tänkbar service och bekvämlighete finns i närområdet. Restauranger, cafér, banker, post, apotek och läkarhus. Även bra shopping med ett stort utbud av butiker.

Kommunikationer

Nära till mycket goda kommunikationer med busstrafik och gröna linjens tunnelbana vid Odenplan samt snart även Citybanan.

Dokument

Sökhjälp