Skriv ut

Skapa PDF

Katrinedalsgatan 13, Katrinedal

borås

Vi har lediga kontors- och verksamhetsytor i vårt attraktiva företagshus K7, 200 - 600 m².

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

200 - 600 m²

Karta

Information

Beskrivning

K7 i centrala Borås inrymmer nästan 7 000 m². Fastigheten är ombyggd till ett modernt företagshus med ljusa, luftiga och smakfullt planerade kontors- och verksamhetsytor. Tillsammans med dig planerar vi och genomför ombyggnaden av de sista 200-650 m² i K7. Dina behov styr arbetet.

Utförande

Övrigt

Övrigt

Personhiss, godshiss och källsortering.

Övrigt

Uppvärmning

Fjärrvärme och komfortkyla

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 600

Omgivning

Omgivning/natur

Katrinedal ligger vackert intill Annelundsparken med fina strövområden men också mycket centralt med goda förbindelser till centrum. Området, som ligger i direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27, har vuxit upp runt Sandwalls gamla bryggeri och Borås tekoindustri. I dag har Cernera en stark närvaro i Katrinedal och erbjuder en stor variation av öppna och ljusa kontor i fastigheter från olika epoker.

Företag i närheten

I K7 huserar bland annat Caverion, YKK, Solar och Max Matthiessen AB.

Parkeringsmöjligheter/garage

Markparkering och garage finns i anslutning till fastigheten. I området finns mycket goda parkeringsmöjligheter, bland annat i vårt eget parkeringshus Humlan.

Närservice

I området finns det mesta man kan önska sig, bland annat lunchrestauranger, gym, företagshälsovård och bra bussförbindelser. Dessutom ligger Borås centrum endast en kort promenad bort.

Kommunikationer

K7 är ett attraktivt företagshus, välexponerat och strategiskt beläget i Katrinedal, Borås. Fastigheten är lättillgänglig, med cirka 10 minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar.

Sökhjälp