Skriv ut

Skapa PDF

Åsboholmsgatan 6, Katrinedal

borås

Just nu har vi lättillgängliga lokaler i markplan på 100-950 m² i vår fastighet K11.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

100 - 950 m²

Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten rymmer 10 000 m² och passar perfekt för många typer av verksamheter. I fastigheten finns konferensrum för upp till 40 personer samt en härlig takterrass i söderläge – åtkomlig för alla hyresgäster. I området finns det gott om parkeringsmöjligheter, inklusive markparkering i direkt anslutning till K elva.

Utförande

Övrigt

Övrigt

Personhiss och godshiss finns. Internetanslutning via fibernät. Området, som ligger i direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27, har vuxit upp runt Sandwalls gamla bryggeri och Borås tekoindustri. I dag har Cernera en stark närvaro i och erbjuder en stor variation av öppna och ljusa kontor i fastigheter från olika epoker.

Övrigt

Uppvärmning

Fjärrvärme och komfortkyla

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 950

Omgivning

Omgivning/natur

Katrinedal ligger vackert intill Annelundsparken med fina strövområden men också mycket centralt med goda förbindelser till centrum.

Företag i närheten

I K elva huserar bland annat Cernera. Inpro, Alfakassan och Unionen.

Parkeringsmöjligheter/garage

I området finns det gott om parkeringsmöjligheter, bland annat i vårt eget parkeringshus Humlan samt markparkering i direkt anslutning till K elva.

Närservice

I området finns det mesta man kan önska sig, bland annat lunchrestauranger, gym, företagshälsovård och bra bussförbindelser. Dessutom ligger Borås centrum endast en kort promenad bort.

Kommunikationer

K elva är ett av Sjuhäradsbygdens mest attraktiva företagshus, välexponerat och strategiskt beläget i Katrinedal, Borås. Området är mycket lättillgängligt, med fem minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar.

Skyltläge

Området har ett bra exponeringsläge för business to business.

Sökhjälp