Skriv ut

Skapa PDF

Årstaängsvägen 11, Marievik

stockholm

Här har ni möjlighet till en ljus lokal med direkt närhet till Liljeholmskajen och vattnet med god möjlighet till låg hyra fram till slutet av 2017.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 243 m²

Tillträde: Enligt ök

Karta

Information

Beskrivning

En ljus lokal på entreplan med direkt närhet till Liljeholmskajen och vattnet. Lokalen har en öppen planlösning och ett mycket gott ljusinsläpp. Unikt tillfälle att få en förmånlig hyra med hyrestid fram till slutet av 2017 och lokalen kan tillträdas med kort varsel.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1987

Våningsplan: 1 av 6

Planlösning: Ljus lokal med öppen planlösning. Möjlighet till 1-2 mötesrum samt pentry.

Övrigt

Övrigt: Vi på Tenant & Partner lägger all vår kraft på att hjälpa hyresgäster och de som äger sina lokaler för eget bruk med alla frågor som rör fastigheter och lokaler. Vi hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet genom att hitta och utveckla den perfekta lokalen. Tenant & Partner tar hand om helheten och driver projektet från första möte, till färdig och inflyttat lokal. Vi levererar en strategiskt utvald och anpassad lokal, ett professionellt avtal och förhandlar fram marknadens absolut lägsta hyra. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 243

Omgivning

Omgivning/natur: Liljeholmskajen finns direkt utanför fastigheten. Marievik är ett väletablerat och efterfrågat kontorsområde med en stor mix av hyresgäster.

Företag i närheten: H&M, Pernot Ricard, Bombardier, Projektengagemang

Parkeringsmöjligheter/garage: Garage samt utomhusparkering med god tillgång.

Närservice: Liljeholmenstorgets galleria erbjuder all tänkbar service så som Apotek, matvarubutiker, Systembolag och klädbutiker. Längs Liljeholmskajen samt i Marievik finns gott om restauranger och caféer.

Kommunikationer: Tunnelbanans 2 röda linjer går till Liljeholmen, tågen avgår med hög frekvens. Flertalet bussar samt Tvärbanan stannar även vid Liljeholmen. Med tvärbanan är det endast 2 stationer till Årstaberg där pendeltåget stannar.

Sökhjälp